Niğde Belediye Başkanlığı Kent Meydanı yanında bulunan Postane Sokakta düzenleme çalışması yaparak asfaltlama çalışmalarını gerçekleştirdi.

 

Belediye binası yanında bulunan Postane Sokak'ta başlatılan yol ve kaldırım yapım çalışmaları tamamlanarak asfaltlandı. Postane Sokak'ta zemin düzenleme çalışmalarının yapılmasının ardından asfalt ve kaldırımlarım çalışmaları da gerçekleştirilerek yaya kaldırımları genişletildi. Kaldırım ile yol arasına yeşil alan oluşturuldu.

 

Sokakta yaşanan gözle görünür değişimden memnun olan sokak sakinleri, "Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Dört Dörtlük hizmet yaptı. Kendisinden memnunuz. Belediye Başkanımızı seviyoruz, çalışmalarından da çok memnunuz. Şehir gelişiyor güzelleşiyor. Daha önceden bu sokağımız çok bozuktu. Şu anda mükemmel bir hale geldi. Çok teşekkür ediyoruz. Niğde'ye büyük bir eser kazandırdı" şeklinde konuştu.

 

Niğde'miz her zaman her şeyin en iyisine layık

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde'mizin en eski sokaklarından bir tanesi olan Postane sokağı düzenledik. Niğde Belediyesinin yapmış olduğu otopark girişinin olduğu sokak. Bu sokakta 20 yıldır bir düzenleme yapılmıyordu. Bu sokağı düzenleyerek otoparkın girişine uygun hale getirdik. Çarşı merkezimizi daha düzenli bir hale getirerek kent meydanını kullanıma sunduk. Niğde'miz her zaman her şeyin en iyisine layık olduğunun bilincindeyiz" dedi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim