Polsan , Polis Bakım Yardım Sandığı , Emniyet Teşkilatı personeline kredi ve sosyal yardımlarda bulunmaya devam ediyor.
Emniyet Teşkilatı bünyesindeki personellerin ortak olduğu kısa adı Polsan olan Polis Bakım Yardım Sandığı, ortaklarına bir çok konuda imkanlar sunuyor.
Emniyet teşkilatında görevli bütün personellerin gönüllülük esasına göre ortak olup, maaşlarına göre yapılan kesintiler yapılan kesintiler üzerinden ortaklık aidatı ödeniyor. Toplanan aidatlar ile uygun kredi vermek, ortaklarını konut sahibi yapmak, araç kampanyaları düzenlemek gibi bir çok alanda faaliyet gösteren Polsan hızla büyüyor.
Üyelerine , düğün, askerlik, emeklilik, sakatlık, ölüm gibi yardım ve kredi ihtiyaçlarını karşılayan Polsan büyük ilgi gören araç kamyanyasının 12. sini de yaptı. Ankara Eryaman’da Toki ile işbirliği yaparak konut yapıp ortaklarına teslim eden kurum, bir çok alanda faaliyet gösteriyor.
Su paketleme ve satışı, özel güvenlik hizmeti, elektronik ve beyaz eşya satışı, tatil ve gezi paketleri, bunlardan bazıları. Ortaklarına bankalara oranla daha düşük faiz ve masrafsız kredi veren Polsan’ın kredi yelpazesi de geniş, Ohal kredisi, konut, kredisi, taşıt kredisi, düğün kredisi, askerlik kredisi, ihtiyaç kredisi, aidat kredisi gibi seçenekler mevcut.

POLİS BAKIM YARDIM SANDIĞI LİNKİ

http://www.polsan.com.tr/

Editör: TE Bilişim