Niğde Belediyesi, Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde (POMEM) mülakat sınavına giren öğrenci ve velileri yalnız bırakmadı. Okul bahçesine stant açan Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, iki hafta süren mülakat sınavları boyunca günlük ortalama 500 kişiye kahvaltı, çorba, çay ve su ikramında bulundu. 

Mülakat sınavları, 3-18 Ekim tarihleri arasında Niğde POMEM’de gerçekleştirildi. Türkiye’nin değişik illerinden gelen öğrenciler okul binasında mülakata tabi tutulurken, velilerde okul bahçesinde heyecan yaşadı.

Sosyal belediyecilik alanında örnek hizmetlere imza atan Niğde Belediyesi, POMEM’de mülakat sınavlarına giren öğrenci ve velileri yalnız bırakmadı. Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü okul bahçesine stant açarak, her sabah öğrencilere ve velilere kahvaltı ve çorba ikramında bulundu. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce görevlendirilen 3 personel, iki hafta süren mülakat sınavları boyunca misafir öğrencilerin ihtiyaçlarını giderdi. Sabah 08.00’de mesai yapan personel, kahvaltının yanısıra, çay ve su ikramı yaptı.

Başka illerden gelerek POMEM sınavlarına katılan öğrenci ve veliler, günlük ortalama 500 kişiye hizmet veren Niğde Belediyesi’ne teşekkür ettiler. POMEM Müdürü Sami Ekim de Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a bizzat teşekkür etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise sınava giren öğrencilere başarı diledi. Niğde Belediyesinin sosyal belediyecilik konusunda büyük bir trend yakaladığını anlatan Başkan Akdoğan, bu tür sosyal projelere daha çok ağırlık vereceklerini vurguladı.
Editör: TE Bilişim