Niğde Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Tahir Yavuz başkanlığında Cuma günü Esnaf odaları toplantı salonunda pazarcı esnaflarıyla bir araya gelerek pazarcı esnaflarının sorunları masaya yatırılacak ve haksız rekabetin önüne geçilmek üzere toplanıyorlar.

Başkan Tahir Yavuz, ‘ pazarcı esnafının sorunlarını masaya yatıracaklarını ve çözüm noktasında atılacak adımların tek tek ela alınacağını‘ söyledi.

Niğde Manavlar ve  Pazarcılar Odası Başkanı Tahir Yavuz  yaptığı açıklamada; ’ Odaya kayıtlı üyeler ile  Cuma günü İstişare toplantısında  bir araya geleceğiz. Bütün üyelerimizin katılmaları zorunludur. Birlik ve beraberliğin göstergesi  gücün  temsilcisi olacağız, haksız rekabetin önüne geçerek, kayıt  sorunu başta olmak üzere pazar yerinde düzenlemeler, yerli malı ürünlerimizin satışlarında KĞ bazında sınırlama getirmek ve üyelerimizin fikir ve düşüncelerini almak için bu toplantıyı gerçekleştireceğiz´ dedi.

Yavuz’ pazar yerinde  en büyüğünden en küçüğüne kadar tezgah açan bütün  pazarcı esnafını mutlaka kayıt altına alacaklarını ve  her şeyin bundan sonra daha güzel olacağının da altını çizerken cuma  günü Esnaf odaları Toplantı salonunda  saat 15.30 da yapılacak olan toplantıya eksiksiz bütün üyelerin katılmalarının zorunlu olduğunu ‘da ifade etti.
 
Editör: TE Bilişim