Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan parkomat uygulamasının devam edip etmeyeceği konusunda gazetecilerin sorularını cevapladı.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri program ve toplantılarda vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla Parkomat uygulaması hakkında görüşlerin 'Parkomat uygulamasının devam etmesinin' uygun olacağı yönünde olduğunu belirterek vatandaşlar ne istiyorsa onun yapılacağını belirtti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Parkomatın 4 Ağustosta sözleşmesi bitiyor. Esnafla yaptığımız görüş alışverişi doğrultusunda esnafımız ve vatandaşımız; "Tamamen kaldırılmasın, ama 5 dakika ücretsiz olan bölümü 15 dakika olsun ilk 15 dakika ücret olmasın, ondan sonra 1 saat için 1TL 2 saat için 2TL 3 saat için 4TL gibi katlamalı olarak gitsin ki hem Belediyenin önüne yaptığınız hem de diğer otoparklar çalışsın, buralar ücretsiz olursa otoparka kimse girmez" şeklinde bir görüş var. Bizde bu görüşleri ve önerileri dikkate alıyoruz. Vatandaşımızın çoğunluğunun talebi doğrultusunda gereği yapılacak" dedi.

Editör: TE Bilişim