AKP'li Şamil Tayyar: Operosyonlarda paralelci olmayanları eliyorlar.


AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz TV'de katıldığı programda, "İsterlerse beni atsınlar, darbenin A Takımı iş başında” dedi. Darbeyi yapan A takımının halen işbaşında olduğunu da savunan Tayyar, "Pazarlığa oturacaklar. Talepleri olacak. Bizi yeni bir tehlike bekliyor" diye konuştu.

 

‘FETÖ’ operasyonlarına değinen Gaziantep Milletvekili Tayyar, "B ve C Takımı operasyona takıldı, A takımı iş başında! Millet bizi 4 defa çakıldığımız yerden kaldırdı. Bunu ne zamana kadar yaparlar. Hala darbe tehlikesi var. Sayın Cumhurbaşkanımız iki İstihbarat zaafı var. Bunu eniştemden öğrendim" diyorsa tepeden değişiklik gerek. Operasyonlarda paralelci olmayanları eliyorlar. Daha dün birini ben kurtardım." ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı: FETÖ operasyonu bize döndü!

Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz, ‘FETÖ’ operasyonlarının kendilerine döndüğünü ileri sürdü.

Twitter hesabından, ‘FETÖ’ operasyonu kapsamında Oktay Kılıç’ın evinin aranmasını eleştiren Küçükyılmaz, “15 yıldır tanıdığım, "o gece" tankın önüne yatan, FETÖ düşmanı Oktay Kılıç'ın evi FETÖ'den aranıyorsa, bu operasyon "bize" dönmüş demektir!” ifadesini kullandı.

 

 Takip et
MÜCAHİT KÜÇÜKYILMAZ @mucahitkyilmaz

15 yıldır tanıdığım, "o gece" tankın önüne yatan, FETÖ düşmanı Oktay Kılıç'ın evi FETÖ'den aranıyorsa, bu operasyon "bize" dönmüş demektir!

18:24 - 5 Eylül 2016
Editör: TE Bilişim