Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan siyasi partilerin il ve ilçe yöneticileriyle belediye meclis üyelerini bedestende verdiği iftar yemeğinde bir araya getirdi. Tarihi mekanda birlikte iftar açan AK Parti, CHP ve MHP ‘ye mensup siyasiler Başkan Akdoğan’a teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Bir arada ve tarih kokan bir atmosferde iftar açan siyasi parti temsilcileri ve belediye meclis üyeleri iftardan sonra tarihi Bedesten’i  gezdi. Bedesten’in bölümleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a böyle bir mekanın şehre kazandırılmasından dolayı da il başkanları teşekkür etti.

Tarihi dokusuyla öne çıkan Bedesten’de gerçekleştirilen iftar yemeğine belediye meclis üyeleri ve eşleri ile AK Parti, CHP ve MHP’nin il, ilçe ve kadın kolları başkanları katıldı. Misafirlerini kapıda karşılayan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan herkesle tek tek ilgilendi.

Tüm siyasi parti temsilcileri ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla tarihi Bedesten’ de iftar açtıklarını söyleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ‘’ Bedesten, ruhuna ve tarihi yapısına uygun şekilde restore edilmiş bir mekan. 500 yıla yakın tarihi geçmişi olan Bedesten’ de Belediye Aşevi’ mizde yaptığımız yemeklerle belediye meclis üyelerimiz, belediyemiz özel kalem personeli ve  AK Parti, CHP ve MHP’nin il, ilçe ve kadın kolları başkanlarının katılımıyla hep beraber iftar açtık’’ diye konuştu.

PARTİ MENSUPLARIMIZIN BİR ÇATI ALTINDA BULUŞTUĞU GÜZEL BİR İFTAR
Tüm siyasi partilerin bir arada olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Akdoğan, ‘’ Niğdemiz açısından güzel bir tablo. Tüm parti mensuplarımızın bir çatı altında buluştuğu ve hoş sohbet ortamında güzel bir iftarın yapılmış olması Niğde Belediyesi açısından da önemli. Bu da Niğdemizi ve iktidar, muhalefet olarak tüm meclis üyelerimizi kucaklamış olmamızın bir göstergesi. Katılan tüm misafirlerimize teşekkür eder, Hayırlı Ramazan’lar dilerim’’ şeklinde konuştu.

KARDEŞLİK ORTAMINDA HEP BİRLİKTE İFTAR AÇMAK ÇOK GÜZEL
Tarihi Bedesten’ de iftar açmanın verdiği mutluluğu dile getiren AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, ‘’ Burada iftar yapmak gerçekten çok farklı bir duygu. Bunun için de Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Rahmet ayı olan Ramazan ayının da böyle güzel bir özelliği var. Bu rahmeti de birlikte olduğumuz zaman hissediyor, birlikte olduğumuz zaman yaşıyoruz. Herşey birlikte yapıldığı zaman güzel. Burada siyasi partilerimizin temsilcileri de var. Böyle kardeşlik dolu ve Ramazan’ın rahmet ortamında hep birlikte iftar açmak gerçekten  çok güzel. Özellikle böyle tarihi bir mekanda olması bizleri daha da mutlu etti. İlimizin bu tarihi Bedesten gibi önemli değerleri var. Bunları gün yüzüne çıkarmak gerekiyor. Burada emeği olan başta Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Böyle yerleri gördükçe daha mutlu, daha huzurlu oluyoruz.  Çocuklarımızda burayı gördüler, tanıdılar. Bugün burada rahmeti ve huzuru yaşıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
‘’Ramazan ayı gibi güzel bir ayda Niğde siyasetinin içerisinde olan arkadaşlarla birlikte olmak çok güzel’’ diyen CHP İl Başkanı Erhan Adem, ‘’ Belediye Başkanımıza böyle bir ortam hazırladığı için teşekkür ediyorum. Zaten Niğde’de siyasiler arasında siyasi anlamda çekişmeler var ama kavga ortamına gidecek durum hiçbir zaman olmadı. Bu da insanımızın samimiyetinden, güzelliğinden kaynaklanıyor. Siyasi olarak tabiki birbirimize rakip olacağız ama ben bu güzel günde bir arada olmaktan mutluluk duydum. Bir araya da uzun süredir gelemiyorduk. Böyle bir gün için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

FARUK BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN
MHP İl Başkanı Ali Güngör ise yaptığı açıklamada ‘’ Öncelikle herkesin Ramazan ayını tebrik ediyorum. belediye başkanımızın nazik davetine katıldık. Üç siyasi partinin il başkanlarının aynı günde bir Ramazan iftarında buluşması bizleri çok mutlu etti. İnşallah bu birliktelik Niğde’ye değerler katar. Daha olumlu gelişmelere sebebiyet verir. Bu yemeği düzenlediği için tekrardan Faruk Başkanımıza teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun’’ ifadelerine yer verdi.
Bu arada Niğde Belediyesi’nin Ramazan ayı iftar programı da şu şekilde:

8 Haziran Perşembe Kent Meydanı
10 Haziran Cumartesi Selçuk Mah.
12 Haziran Pazartesi Özbelde
14 Haziran Çarşamba Dere Mah.
16 Haziran Cuma Efendibey Mah.
19 Haziran Pazartesi İlhanlı TOKİ
21 Haziran Çarşamba Perşembe Pazarı
23 Haziran Cuma Şahinali Mah.
 
 
Editör: TE Bilişim