Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, TBMM İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen ve Başkanlık Divanı üyeleri İçişleri Bakanı Efkan Ala'yı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında en çok zarar gören noktalardan olan Ankara Emniyet Müdürlüğünü, uçaklar tarafından bombalanan Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Türkiye topyekün hareket ederek  tek yürek olarak darbe girişimini önlediğini belirten Türkiye Büyük Millet Meclisi İdarei Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen; “Yapılan hain girişimin boyutlarını her geçen gün dahada iyi anlıyoruz” şeklinde konuştu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, TBMM İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Türkiye’nin iradesine yapılan darbe girişimine verilen karşılık bizlere gösteriyor ki, ülkemizde demokrasiye sekte vuracak hiçbir girişim kabul görmeyecek ve hiçbir darbe girişimi gerçekleşmeyecektir.

Hakimiyet herhangi bir silahlı gücün, bir grubun, bir kişinin elinde değil, milletin elindedir. Milletimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin gelişmesine ve ilerlemesine sekte vuracak her türlü girişime izin vermeyecektir.”

Editör: TE Bilişim