Niğde Belediye Başkanlığı çocukların çokça vakit geçirdiği park oyun alanlarının zeminlerini iyileştirerek kauçuk malzeme ile kaplanmasını sağlıyor.

Niğde Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen yeni park alanları oluşturma, park alanlarını iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Engelli park alanlarının da oluşturulmasını sağlayarak daha modern park imkanları sunan Niğde Belediye Başkanlığı talepler üzerine çocukların istekleri doğrultusunda eskiyen oyun gruplarının değişimini, kauçuk kaplama ile zemin iyileştirmesi gibi ihtiyaçlara hızlıca çözüm üretiyor.

İlhanlı Mahallesi 42. Sokak’ta bulunan parka, Nar Mahallesi Nar Sosyal Tesisi Yanında bulunan engelli parkına, Mevlana Celalettin Rumi Parkında, Memnune Türker Parkında ve Hüdavent Hatun Parkında gerçekleştirdiği kauçuk zemin çalışmaları ile Niğde Belediye Başkanlığı modern parklar oluşturmaya devam ediyor.

Çocuklar daha güvenli, temiz ve sağlıklı parklarda oyun oynayıp doyasıya eğlenecek. Ailelerin gözü de arkada kalmayacak. Şu ana kadar birçok parkta kauçuk kaplama çalışması yapan Belediye Park ve Bahçeler ekipleri, yıpranan kauçukların değişimi ve yeni parkların zemin kaplamasını da sürdürüyor.

Editör: TE Bilişim