Niğde Valiliği Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Niğde’ye gelişinin 83. Yıldönümü nedeniyle Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti bir programı hazırladı.

Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Şerife Türkeş Ulu Önder Atatürk’ün Niğde’ye gelişinin 83. Yıldönümü Onur Günümüz nedeniyle düzenledikleri Niğde’mizin EN’leri başarı belgesi ve plaket töreni düzenlediklerini söyledi.

5 Şubat 2017 Pazar günü saat 19.30’da Niğde Kültür Merkezi Salonunda yapılacak törende Niğde’nin EN’leri olarak seçilenlere beldelerinin takdim edileceğini belirten Şerife Türkeş, Vatan uğruna şehit verdiğimiz evlatlarımız adına da Şehit Aileleri Derneği Başkanına, Ömer Halisdemir’in babasına, Emniyet Müdürümüze ve Jandarma Komutanımıza da plaket vereceğiz. Programa diğer illerden de çok sayıda gazeteci katılacaktır. Tüm Niğde Halkını da programımıza bekliyoruz.” dedi.

Başkan Türkeş, ayrıca aynı gün saat 13.00’de Niğde Kültür Merkezinde 246 Bir Kurtuluş Destanı adlı kitabın yazarı Osman Altınışık’ın kitaplarını imzalayacağını belirtti.

 
Editör: TE Bilişim