Milletvekili Ömer Selvi, Ramazan Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Bayramların sevinç ve birliktelik zamanları olduğunu belirten Selvi, dayanışma ve kardeşliğin güçlenmesine dikkat çekti.
Selvi mesajını şöyle sürdürdü: “Onbir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını tamamlamak üzereyiz. Ramazan ayında sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışma anlamında yaşamış olduğumuz manevi duygulara bir de bayram sevinci eklenmiştir. Bayramlar kırgınlık ve dargınlıkların bittiği, yeni birlikteliklerin doğduğu, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma duygularının had safhada yaşandığı zamanlardır. Bu duygu ve düşüncelerle Niğdeli hemşerilerimin, milletimizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur temenni ediyorum.
Selvi ayrıca 30 Ağustos Zafer Bayramını da kutladı:
 “Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyet uğruna yaptığı mücadelenin zafer anıtı olan 30 Ağustos gününün bizlerde çok önemli bir yeri vardır. Bu vesileyle başta Niğdeliler olmak üzere tüm milletimizin Zafer Bayramını kutluyorum”.

Editör: TE Bilişim