AK Parti Niğde Milletvekili Dr. Ömer Selvi, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Selvi, mesajında şu ifadeleri kullandı:


 “Bu hafta, insanları güzel ahlak, doğruluk ve huzurla buluşturan İslam'ın, evrensel ve çağlar üstü mesajını ulaştıran Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in  (s.a.v.) kutlu doğumunu idrak edeceğiz. Rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi tüm erdemli değerleri kişiliğinde toplamış olan Hz. Peygamber, hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya teşvik etmiş, güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiştir. Bize düşen, O’nu anlamak, örnek ahlakını benimseyerek hayatlarımıza yansıtmak, öğretilerini tüm insanlığa ulaştırmaktır.

İslam ülkelerinin ve tüm dünyanın derin acılar yaşadığı günümüzde, O’na ne kadar ihtiyaç duyduğumuzu bir kez daha müşahede ediyor, Niğdeli hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam Alemi'nin Kutlu Doğum Haftasını tebrik ediyor, bu özel günlerin insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum"

Editör: TE Bilişim