Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ak Parti Niğde önceki dönem Milletvekilleri Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu ve TOBB Genel İdare  Kurulu üyesi Erdoğan Özegen’i ziyaret ettiler.
 
Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu’na makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerinde bulundular.
 
Kavaklıoğlu ile samimi bir sohbet ortamı gerçekleşti. Savunma sanayine yönelik uygulanabilir projeler konusunda yatırımcılara yardımcı olacaklarını söyledi.
 
TOBB Genel İdare  Kurulu üyesi Erdoğan Özegen makamında Merkez İlçe Teşkilatını sıcak ve samimi bir ortamda karşıladı. AK Partinin kurulduğu günden bugüne kadar her daim içinde olduğunu, teşkilatçılıkta samimiyetin ön planda tutulması gerektiğini, siyasetin makam ve koltuk için değil dava şuuruyla yapılması gerektiğine vurgu yaptı.
 
Vekillik döneminde olsun şu anki bulunmuş olduğu konumda gereği olsun hemşehrileriyle hemhal olduğununu iletişimi hiç kesmediklerini dile getirerek her zaman Niğde’nin ve Niğde’lilerin yanında olduklarını söyledi. 
 
Uzun ve samimi sohbetin ardında makamında Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 
Merkez İlçe Başkanı Kılıç; Niğde’mizin daha iyi yerlerde olması için böyle başarılı göreve gelen önceki dönem milletvekillerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Kılıç; “Bugün olduğu gibi yarında teşkilat yapısı çerçevesinde birlik ve beraberlik içerisinde mevcut milletvekillerimizle, Ankara’daki bürokratlarımızla her daim görüş alışverişi içinde olduklarını, Niğde için yapılan ve yapılacak olan güzel işlere birlikte imza atacaklarını söyledi.
 
 
Editör: TE Bilişim