Niğde Anadolu Lisesi öğrencileri Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i makamında ziyaret ettiler. Başkan Özdemir lise öğrencilerini makamında ağırlayarak öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

Başkan Özdemir; “ öğrencilerle Şehrimiz ile ilgili uzun uzun sohbet ettik. Her fırsatta geleceğimiz olan gençlerimizi dinlemeye ve tecrübelerimizi aktarmaya gayret etiğini söyledi.

Başkan Özdemir genç misafirlerini makam odasında ağırladı. Ziyaret öğrencilerin talep ve önerilerini dinleyen Özdemir öğrencilerin eğitim hayatlarına katkıda bulunabilmek için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti.

Ziyarette konuşma yapan Başkan Özdemir,” Siz değerli öğrencilerimizin daha iyi ortamda eğitim hayatlarını sürdürmelerini arzu ediyor bunun için elimizden ne geliyorsa yapma çalışıyoruz. Sizlerin istekleri, talep ve önerileri bizler için çok önemli. İstediğiniz zaman ziyaretime gelerek fikirlerini bizlerle paylaşabilirsiniz. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor, eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Özdemir öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilişim