Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Aşağı Kayabaşı Mahallesinde yapılacak olan Niğde Pınar Öğrenci Yurtları ikinci şubesinin temel atma törenine katıldı.




Niğde Pınar Öğrenci Yurdu Müdürü Mustafa Arslanbaş; "Hz. Resulullah (S.A.V) Efendimizin Hıra dağında yaktığı ilahi meşalenin bir devamı olarak Aşağı Kayabaşı Mahallesinde o ilahi şuanın bir şubesini inşallah beraberce temelini atacağız. İnşallah kısa zamanda da Cenab-ı Hakk açılışını nasip eder" şeklinde konuştu.



En önemli yatırım insana yapılan yatırımdır

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Yurdun yapılmasına vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Hz. Ali 'İlim Çin'de dahi olsa gidin alın' ya da 'Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum' demiş. Yapılacak olan bu yurtta insanlarımıza, öğrencilerimize bir harf öğretilecek, ilim öğretilecek.  Bu yurdun yapılmasına vesile olan tüm kardeşlerimizin inşallah amel defterlerine bu yurtta kim bir harf öğrenirse vesile olan kardeşlerimizin de amel defterlerine bir sevap işlenecek bizim inancımız bu şekilde. İnsana yapılan yatırım en önemli yatırım. En kıymetli yatırım. Bu yatırımı yapan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Yurdumuzun Niğde'mize, çocuklarımıza herkese hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim