Niğde TV ve Hamle Gazetesi’nin Genel Koordinatörlüğü’ne gazeteci Kazım Karakaya getirildi. Niğde TV’de Genel Müdür pozisyonunda görev yapacak olan Kazım Karakaya, Hamle Gazetesi’nin de Genel Yayın Yönetmenliği’ni üstlenecek.

 

Niğde TV ve Hamle Gazetesi’nin idari yapılanmasında değişikliğe gidildi. Niğde TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Hamle Gazetesi İmtiyaz Sahibi Naci Ünlü, her iki kurumun koordinatörlüğü için gazeteci Kazım Karakaya ile el sıkıştı.

 

Kurulduğu 2003 yılından bu yana aralıksız 10 yıldır Niğde Anadolu Haber Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmenliği’ni yapan gazeteci Kazım Karakaya, Niğde TV ve Hamle Gazetesi ile anlaştı.

 

Gazeteci Kazım Karakaya, Niğde TV’de Genel Müdür olarak görev yapacak. Hamle Gazetesi’nde de Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapacak olan Karakaya, Niğde TV ve Hamle Gazeteleri’nin idari sorumluluğunu da üstlenecek.

 

KAZIM KARAKAYA KİMDİR?

Gazeteci Kazım Karakaya, 1972 yılında Niğde’nin Ulukışla ilçesinde doğdu. Eğitim hayatını Adana, İstanbul ve Ankara’da tamamlayan Karakaya, gazetecilik mesleğine 1992 yılında Adana’da başladı.

 

2003 yılına kadar Adana’da ulusal yayın organlarında muhabir ve temsilcilik, yerel yayın organlarında da haber müdürü, yazı işleri müdürü ve genel yayın yönetmeni olarak görev yapan Kazım Karakaya, 2003 yılında Niğde’de yayın hayatına başlayan Anadolu Haber Gazetesi’dne genel yayın yönetmeni olarak göreve başladı.

 

Aynı zamanda Akşam Gazetesi ve Anadolu Ajansı temsilciliklerini de yapan Karakaya, 2008 yılında Niğde Gazeteciler Cemiyeti’nin (NGB) kurucu başkanı oldu.

 

2 yıl süreyle NGB Başkanı olarak da görev yapan Karakaya, aralıksız 10 yıl görev yaptığı Anadolu Haber Gazetesi’nden geçtiğimiz ay ayrıldı.

 

Niğde TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Hamle Gazetesi İmtiyaz Sahibi Naci Ünlü ile her iki kurumun koordinatörlüğü için el sıkışan Kazım Karakaya,  Niğde TV ve Hamle Gazetesi’nde idari görev üstlendi.

 

Halen NGB Yönetim Kurulu üyeliğini sürdüren Gazeteci Kazım Karakaya, evli ve 1 çocuk babasıdır.

 

 

Editör: TE Bilişim