Bakan Müşaviri olarak Ankara’ya tayini çıkan İl Müdürü Nizamettin Bilhan’a veda yemeği düzenlendi.

 

 Veda yemeğine başta Vali Alim Barut olmak üzere Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Şube ve İlçe Müdürleri ile İl ve İlçe Müdürlüğü personeli katıldı.

Oldukça duygusal anların yaşandığı yemekte veda konuşmasını yapan İl Müdürü Nizamettin Bilhan “Şubat 2011 yılında başlamış olduğum il müdürlüğü görevinden bugün itibariyle ayrılıyorum.

İki yıla yakın süredir sizlerle birlikte çalışmaktayım. Bu çalışma sürecinde zaman zaman keyifli, zaman zamanda sıkıntılı anları birlikte paylaştık. Yılmadan, usanmadan çeşitli zorluklarla birlikte mücadele ettik. Bu zorlukları birbirimize destek olarak başarılı bir şekilde aştık, aşmaya çalıştık.

En başından beri hedefim aynı çatı altında bir aile ortamında üzerimize düşen vazifeleri hakkıyla, hukukuyla gerçekleştirmek ve çalışma arkadaşlarımın başarılarını takdir duygusuyla karşılayıp yaptıkları işten zevk almalarını, bundan da gurur duymalarını sağlamak oldu. Bugün çizdiğimiz tabloda bunu yakalamış olduğumuzu görüyorum.

Ayrıca tarımla uğraşan paydaşlarımla birliktelik oluşturmaya ve milletimize en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştığımıza inanıyorum.

Ailevi nedenlerim ile birlikte yeni yasal durumlar nedeniyle ve tabii yeni başlangıçlara yer verebilmek, yeni yolculuklara yelken açabilmek şuurunda olabilmenin hazzıyla hareket ederek sadece kendime değil, başkalarına da bu imkanı tanıyabilmek için veda zamanını hüzünle, aynı zamanda da sevinçle yaşıyorum.

Bu süre zarfında başta sevgilerini ve desteklerini esirgemeyen Sayın Valime, diğer kurum amiri arkadaşlarıma, tüm personelime, çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim.

İl Müdürlüğü görevini benden sonra devam ettirecek olan Murat TÜRKMEN kardeşime de yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, Niğde’mize çok güzel hizmet vereceği inancıyla kendisine başarılar diliyorum.

Umarım her şey gönlünüzce olur. Yolunuz, yolumuz hep açık olsun. Hepinize sağlıklı, mutlu, başarılı günler dilerim”. dedi.

İl Müdürünün ardından bir konuşma yapan Vali Alim Barut ise Makamların gelip geçici olduğunu ifade ederek önemli olanın o makamlarda güzel hizmetler vermek olduğunu ve Nizamettin Bilhan’ın Niğde’de görev yaptığı süre içerisinde Niğde tarımı açısından başarılı hizmetler yaptığını söyledi ve bundan sonraki görev yerinde kendisine başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Vali Alim Barut, İl Müdür vekili Sadettin Yılmaz, Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar ve Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Rasim Yılmaz görevinden ayrılan İl Müdürü Nizamettin Bilhan’a Niğde’de görev yaptığı başarılı dönemin anısına kendisine plaket ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.


Editör: TE Bilişim