Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’nin parlak geleceğine katkı sağlamak için güzel bir projeye daha imza attı. Hıdırlık Mevkii’nde hizmete girecek olan Kamyon Garajı’ nın kısa süre içinde yapımının tamamlanması bekleniyor.

Niğde Belediyesi daha modern, yaşanabilir bir şehir için Kamyon Garajı’ nı Niğde’ye kazandırmak adına kolları sıvadı. Yaklaşık 20 bin metrekare açık alan içerisinde faaliyet gösterecek Kamyon Garajı’nda 11 adet yazıhane ve 3 adet de dükkan yer alacak. 31 Ağustos’ta ihalesi yapılan Kamyon Garajı’nın inşaatına 21 Ekim’de başlandı.

İnşaatı devam eden Kamyon Garajı sadece kamyonların park alanı olarak hizmet vermeyecek. Aynı zamanda içerisinde bulunan dükkanları, 1140 metrekare kapalı alanı ve yeşil alanlarıyla da modern bir tesis olarak inşa edilecek.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’ye kazandırdıkları yatırımlara bir yenisini daha eklediklerini vurgulayarak ‘’ Niğdemizin her açıdan değerlenmesi, imkanlarının modernleşmesi için hizmetlerimize devam edeceğiz’’ dedi.


 
Editör: TE Bilişim