Niğde’nin en işlek caddesi olan Bankalar Caddesinde kanalizasyon taştı.
 


 

Niğde şehir merkezinin alt yapısı, su ve kanalizasyon hatları yenilenerek asfaltlama işlemi yapılmıştı. Ancak dün Niğde’nin en işlek caddesi olan Bankalar Caddesinde kanalizasyon logarı taşarak caddeyi kapladı.

 

Logarın taşması ile caddeden karşıya geçen vadandaşlar zorlandı. Çevreyi pis bir koku sardı. Vatandaşların durumu Niğde Belediyesi’ne bildirmesinin ardından, vidanjör ile kanalizasyon açılmaya çalışıldı.  Cadde üzerinde faaliyet gösteren esnaflar duruma tepki göstererek, Niğde’nin uzun zamandan beri devam alt yapı çalışmalarına rağmen logar taşmalarının hala olduğunu, Bankalar caddesi üzerinde aylar önce başlayan asfaltlama, kaldırım taşı döşeme işlerinin hala tamamlanmadığını alt yapı işlerinin çok ağır gittiğini mağdur olduklarını belirtiler.

 

Esnaflar ayrıca, cadde üzerinde çöp sorunun olduğunu, gündüzleri erkenden apartman ve işyeri sahiplerinin çöplerini dükkanlarının önüne bıraktıklarını, çirkin görüntünün yanında sağlık sorunlarının da oluşabileceğini yetkililerin buna önlem almasını istediler.


 

Editör: TE Bilişim