Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in hayata geçirdiği ‘Bu Sokakta Hayat Var’ Projesi Niğdeli vatandaşların beğenisini topladı. Niğdeli hemşerileri için her geçen gün yeni projeler oluşturarak daha yaşanabilir bir şehir oluşturma düşüncesiyle hizmet üreten Belediye Başkanı Emrah Özdemir Ramazan ayının daha sakin ve huzurlu yaşanması düşüncesiyle ‘Bu Sokakta Hayat var’ projesini uygulamaya koydu.

Vatandaşların dikkatini çeken ve memnuniyetini toplayan ‘Bu Sokakta Hayat var’ projesinin her zaman devam ettirilmesini isteyen vatandaşlar, projeden duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e teşekkür etti.

Niğde Protokolü Sokakta top oynadı

‘Bu Sokakta Hayat var’ projesi kapsamında trafiğe kapalı alanda mutluluklarını çeşitli oyunlar oynayarak yaşayan vatandaşlar sokakta gezinti yapan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde AK Parti Milletvekili Yavuz Ergun, Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna’yı davet ederek sokakta top oynadılar.

Dr. Sami Yağız Caddesi (Şehit Ömer Halisdemir Meydanı’ndan Süleyman Fethi Caddesi Girişine) kadar olan bölümde Saat 20:30 - 24:00 arasında çift yönlü olarak trafiğe kapanan yolda uygulamaya başlanan ‘Bu Sokakta Hayat Var’ projesi, Ramazan ayı boyunca uygulamada kalacak.



 
Editör: TE Bilişim