Mardin'in Dargeçit ilçesinde  uzman çavuş olarak görev yapan Niğdeli Kenan Erdem (35) , şehir merkezinde özel aracına binerken arkasından uzun namlulu silahla ateş açıldı.  Silahlı saldırının ardından güvenlik güçleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, akşam 18.00 sıralarında merkezde bulunan Türk Telekom şubesi önünde meydana geldi. Aracına binmek üzere olan jandarma uzman çavuş Kenan Erdem (35) kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin uzun namlulu silahlarla yaptığı saldırıda şehit oldu.

Kısa sürüde olay yerine gelen güvenlik güçleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Saldırının uzun namlulu Kalaşnikof marka silahla gerçekleştirildiği belirtildi.

Dargeçit İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli olan şehit uzman çavuş Kenan Erdem evli ve iki çocuk babası idi. Niğde Merkezde Selçuk Mahallesinde oturan şehidin ailesine görevli personel tarafından haber verildi.



ŞEHİDİMİZİN CENAZESİ MARDİN'de YAPILACAK TÖRENİN ARDINDAN İLİMİZE GELECEK VE YARIN YANİ CUMARTESİ GÜNÜ ÖĞLE NAMAZINI MÜTEAKİP TÖREN DÜZENLENECEĞİ ÖĞRENİLDİ...

ŞEHİT BABASININ FERYADI... EVLATLARIMIZA YAZIK OLUYOR... TIKLAYIN...




Editör: TE Bilişim