Niğde'de hayırsever aile trafik kazasında hayatını kaybeden oğluna hayır için topladığı 76 özürlü aracı Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesine bağışladı.


Niğde'de Bahadır ailesi yurt dışından Tır ile getirdiği 76 adet özürlü aracını Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesine bağışladı.


Hayırsever Etem Bahadır; "imkanlarım doğrultusunda yurt dışından getirmiş olduğum bu araçları derneğimize bağışlamaktan onur duymaktayım. Ayrıca şu an bağışlanan araçların ihtiyaç sahiplerine ulaşması ise ayrı bir mutluluktur. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz" diye konuştu.


4 elektrikli, 31 adet rotfl ve 41 adet tekerlekli sandalye olmak üzer toplanda 76 özürlü aracını derneğe bağışlayan Bahadır, trafik kazasında hayatını kaybeden oğluna hayır için her yıl yardımda bulunduklarını söyledi.




Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi Başkanı Songül Çalışkan ise, teslim alınan 76 aracın bir kısmını bu gün ihtiyaç sahiplerine teslim edeceklerini belirterek, "elimizde bulunan diğer araçları i bizlere başvuran ihtiyaç sahiplerine vereceğiz" dedi 





Editör: TE Bilişim