Kahramanmaraş İlimizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl Dönümü Kutlamaları Çerçevesinde Kahramanmaraş Valili Tarafından Şehit Gazi Ailelerine Öğle Yemeği İkram Edildi.

Düzenlenen Programa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Milletvekilleri, Siyasi Parti İl Başkanları, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık ve Şube Başkanları katıldı.

Programda cumhurbaşkanı yardımcısına camianın sorunlarını ve sıkıntıları hakkında bilgilerimizi ilettik çözümü için söz aldık diyen Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde şubesi Başkanı Ramazan Yıldız; “sayın cumhurbaşkanımızla görüşülmesi ve sorunların iletilmesi için gereken bilgiler verildi. Daha sonra Türkiye Harp malulü gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa IŞIK tarafından plaketler taktim edilerek Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Olarak Kahramanmaraş Valisi Sayın Vahdettin Özkan ve Emeği Geçenlere Teşekkür Ederiz” dedi.
 
Editör: TE Bilişim