Ankara'da düzenlenen 'Türkiye'nin Sihirli Elleri Yarışması'nda Niğde'yi temsil eden Güneş Erkek Saç Tasarım Merkezi Sahibi Cuma Güneş, Türkiye ikinciliğini elde eden Güneş Erkek Saç Tasarım Merkezi Sahibi Cuma Güneş, kazandığım bu başarıyı Niğdeli tüm meslektaşlarıma arman ediyorum” dedi.

Kuaför Cuma Güneş'i ödülünden dolayı tebrik eden Niğde Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Sinan Bircan, bu başarının ilimiz ve odamız için gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Türkiye'nin Sihirli Elleri Yarışması Ankara'da ülkenin dört bir yanından gelen kuaförlerin katılımıyla önceki gün gerçekleşti. Farklı illerden çok sayıda kuaförün yer aldığı yarışmada, Niğde’yi temsil eden Güneş Erkek Saç Tasarım Merkezi Sahibi Cuma Güneş ikincilik elde etti.

Niğde Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Sinan Bircan “Oda üyemiz sevgili meslektaşımız Cuma Güneş’in başarısı muhakkak odamız ve ilimiz için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Bizler de kendisini tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz’’ dedi. 








 
Editör: TE Bilişim