Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Sivil Toplum Kuruluşları ve okul ziyaretlerini sürdürüyor.

 

 

Niğde için önemli hizmetlerin altına imza atan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğde'nin geleceği için gönül köprülerini oluşturarak şehrin geleceği için istişare ve fikir alış verişlerine devam ediyor. Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek oda başkanları dernek başkanları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan çalışmalarını sürdürüyor.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri kapsamında Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar'ı, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ahmet Demirkoparan'ı ziyaret etti.

 

Niğde'yi bir adım daha ileri taşımak için

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde için gerçekleştirdiğimiz Belediye hizmetlerinde ve projelerinde olumlu ya da olumsuz sivil toplum kuruluşlarımızın fikirlerini almak, Niğde'yi bir adım daha ileri taşıyabilmek için neler yapılabilir ve Belediye Başkanı olarak biz ve Belediyemizden bir talepleri varsa onları dinlemek adına ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Tüm seçilmişlerle, toplumun farklı katmanlarıyla bir araya geliyoruz. İstişare ve fikir alışverişinde bulunuyor, Niğde için şu proje de yapılırsa iyi olur diyebilecekleri düşüncelerini dinliyoruz. Sadece seçimden önce gelen değil seçimden sonra da ziyaret eden vatandaşı hatırlayan Belediye Başkanı olmak adına da bu ziyaretlerimizi sürdürüyoruz" dedi.

 

Zahide Sefer İlkokuluna Ziyaret

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan okul ziyaretlerine Efendibey Mahallesi afet evler mevkiinde bulunan Zahide Sefer İlkokulu ile devam etti.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit ile birlikte Zahide Sefer İlkokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Okullarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile hem öğrencilerimizle bir araya geldiğimiz gibi öğretmenlerimizle sohbet ediyor Niğde için istek ve temennilerini de dinliyoruz. Okul ziyaretlerimiz önümüzdeki günlerde de tüm okullarımızda gerçekleşecek" dedi.

 

Zahide Sefer İlkokulunu ziyaret eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı coşkuyla karşılayan öğrenciler fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

 

Editör: TE Bilişim