Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri okul bahçesi asfalt çalışmalarına devam ediyor. Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Atatürk Ortaokulu'nda sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirildi.

Niğde Belediyesi şehrin cadde ve bulvarlarında yaptığı asfalt çalışmalarının yanında eğitime katkı amacıyla okul bahçelerini de asfaltlıyor. Okul bahçelerinin daha temiz ve düzgün olması için yapılan çalışmalarla öğrencilerin daha rahat hareket etmesiyle çamurdan ve kirli ortamdan kurtulması hedefleniyor. Okuldaki asfalt ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Emrah Özdemir, Niğde'nin her sene göç aldığını ve buna bağlı olarak okul sayısının da arttığını belirtti.

Başkan Özdemir; “Çocuklarımız teneffüslerde okul bahçesinde rahatça oynayabilmeleri için ekiplerimiz asfalt çalışması yapıyor. Atatürk Ortaokulunun talebi doğrultusunda ortaokulun bahçelerinde çevre düzenlemesi ve asfaltlama çalışmalarına devam edeceğiz. Bizler çocuklarımıza daha iyi ortamda eğitim sağlama gayreti içerisindeyiz.' şeklinde konuştu.

Okul bahçelerinin asfaltlanmasından çok memnun olduklarını söyleyen veliler ve öğretmenler bu hizmetten dolayı Başkan Özdemir’e teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim