Niğde Belediye Başkanlığı sürdürdüğü çalışmaları içerisinde kavşak düzenlemelerini de yaparak Niğde'ye modern ve güzel kavşakların kazandırılmasını sağlıyor.

 
Niğde genelinde ihtiyaç duyulan cadde ve bağlantı yollarına kavşak çalışmaları yapılarak şehre yakışır modern kavşakların yapılması Niğde Belediye Başkanlığı tarafından sağlanıyor. Hastaneler Kavşağı, Ethem Onbaşı Caddesi Kavşağı, Süleyman Fethi Caddesi Kavşağı, Öğretmenokulu Sokak kavşağı, Arap Dede Kavşağı gibi çok sayıda bağlantı noktalarına kavşak çalışması yapılmasını sağlayan ve şehrin dokusuna estetik katan Niğde Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor.


 
Kavşak çalışmaları herkes tarafından beğeni kazandı
 
Yapılan çalışmaların vatandaşlar tarafından beğenildiğini belirten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Şehrimizde geçen yıl ve önceki yıl kavşak çalışmalarını, bordür çalışmalarını ikmal etmiştik. Bu sene de kavşaklarımızın peyzajını gerçekleştiriyoruz. Yapılan çalışmalar herkes tarafından beğeniliyor. Hastaneler eczanesinin oradaki kavşak düzenlemesinde yapılmış olan ağaçlandırma çalışmaları güzel. Çalışmalarımız devam ediyor. Daha güzel, daha şirin, daha yeşili bol bir şehir oluşturmak için çaba ve gayretlerimiz sürüyor" dedi.


Editör: TE Bilişim