Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediyesinin geçici binasının önünde yaptığı açıklamada İzmir’deki deprem zedeler için yardım kampanyası başlattıklarını ve Cuma günü Son TIR’ın İlimizden İzmir’e Doğru hareket edeceğini söyledi.

Niğdeli hemşerilerimiz zora düşenin yanında her zaman yanında olmuşlardır diyen Başkan Özdemir yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ‘Aynı zamanda şunu da söylemek istiyorum. Bu hizmet binası için bugün buradayız ama bugün bir kampanyada başlattık. İzmir’le alakalı maalesef deprem yaşadık. Bu depremde ölenlere de Allahtan rahmet yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz. Bir kampanya başlattık. Deprem bölgesine yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımıza Belediyemizin önünde tırımızı getirterek stant kurarak hazır hale getirdik. Gelen bütün yardımları kayıt altına alıp İzmir’e göndereceğiz. Bizde belediye olarak özellikle battaniyede olsun kuru gıda da olsun bir kısmını da biz temin edeceğiz. Buraya yardım göndermek isteyen vatandaşlarımızın da ulaşım sıkıntısını biz çözmek istedik. O yüzden kimin gönlünden ne kopuyorsa Ömer Halisdemir meydanına getirerek getirilen malzemeleri İzmir’deki yetkililere ve AFAD’a ulaştıracağız. Bu konuda da biz elimizden geldiği kadar duyarlı olmaya çalışıyoruz. İnsanlarımız zaten duyarlı. Kampanya yeniş olmasına rağmen arayan soran çok oluyor. Niğdeli hemşerilerimiz zora düşenin yanında olmuştur ve bundan sonrada olmaya devam edecektir. ‘’ diye konuştu.

Cuma Günü Son Tır Hareket Edecek

Niğde belediye başkanı Emrah Özdemir “İzmir ”de yaşanan deprem sonrası Niğde belediyesi olarak başlattığımız yardım Kampanyasında toplanan yardımlar Perşembe günü akşama kadar süreceğini ve Cuma günü son yardım TIR’ının Niğde’den 11.30 da ayrılacağını “ İfade etti

Editör: TE Bilişim