Niğde'de Özel Halk Otobüslerinde unutulan eşyalar, görenleri şaşkına çeviriyor.

 

 

Unutulan eşyalar arasında içinde ilaç, cep telefonu, sağlık karnesi, kimlik, şemsiye, perde, kravat, ders kitapları ve anahtarlar bulunuyor.

 

Niğde’de toplu taşıma alanında faaliyet gösteren Özel Halk Otobüslerinde yolcuların unuttukları eşyalar her akşam sefer bitimlerinde tutanaklarla kayıt altına alındıktan sonra firmanın merkezindeki emanet depolarında muhafaza altına alınıyor.

 

51 Nolu SSK Kooperatifi Başkan Yardımcısı Enver Eroğlu; "Otobüslerimizde unutulan eşyaları sahipleri gelene kadar işletmememizde 15 gün süre ile bekletiyoruz. 15 Gün bekledikten sonra sahibi çıkmayan eşyaları makbuz karşılığında yoksul, mağdur vatandaşlara bağışlıyoruz" dedi.

 

Otobüslerde her türden eşyanın unutulduğunu söyleyen Eroğlu; "Bazen bizleri gün içerisinde arayarak 'Ben otobüsünüzde sehpamı unuttum' diyenler bile oluyor” şeklinde konuştu.

 

Enver Eroğlu; “Bizler 2 yıldır otobüslerimizde unutulan eşyalar arasında cep telefonu, gözlük, ev ve araç anahtarları ile birlikte içerisinde, ilaç, cep telefonları, şemsiyeleri gördüğümüz gibi, ayakkabısının tekini bile unutan insanlar gördük" dedi.

 

Niğde’de toplu taşıma alanında faaliyet gösteren Özel Halk Otobüs şoförlerinden Ahmet Erbil; “Bu zamana kadar en ilginç otobüsümüzde unutulan şey kadının biri otobüste çocuğunu unuttu” diye konuştu.

 

Özel Halk Otobüs şoförlerinden Ahmet Erbil, konuşmasına devamla şunları söyledi:

“Kadın çocuğu arabada unutmuş, diğer otobüsteki arkadaşımıza söylemiş. Şu otobüste ben çocuğumu unuttum deyince görevli bize telefonla ulaşarak arabanızda bir çocuk unutulduğunu söyledi.

 

Biz de karşıdan gelen diğer arkadaşın otobüsüne görevli aracılığıyla çocuğu annesine geri gönderdik. Bu zamana kadar başımıza gelen en ilginç olan da çocuğun arabada unutulması olmuştur.”

 

 

Editör: TE Bilişim