Niğde İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu 2019 yılı Ocak ayı içerisinde şehrin giriş ve çıkışlarında yapılan rutin uygulamalarda 6 bin 118 araç kontrol edildiğini ve 12 bin 16 şahsın kontrol edildiğini söyledi.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde yapılan asayiş, trafik Kontrollerinde başta olmak üzere 2019 yılının ilk 1 aylık istatistik Bilgilerini açıkladı.  Niğde İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu 2019 yılının ilk 1 aylık döneminde şehrin giriş ve çıkışlarında yapılan rutin uygulamalarda 6 bin 118 araç kontrol edildiğini 12 bin 16 şahıs kontrol edilmiş 75 araca çeşitli suçlardan cezai işlem uygulanırken çeşitli suçlardan hakkında yakalama kararı bulunan 7 şahıs yakınıldığı ifade edildi.

 Cebeloğlu “Niğde İl Emniyet Müdürlüğü olarak, Niğde halkımızın refah, huzur ve mutluluğunu; noktasında görevimiz yerine getirmek için özveri le çalışıyoruz ve çalışmaya kararlılıkla devam edeceklerinin altını çizerken "Suç ve suçlulara asla geçit vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızı rahatsız edecek her türlü suçun üzerine gittik, gitmeye de devam edeceğiz. Bu konuda vatandaşlarımız bize güvensin ve destek olsun" dedi 
 
Editör: TE Bilişim