Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 3.sü düzenlenen Kariyer ve İstihdam Buluşmaları yoğun bir ilgiyle Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde önceki gün gerçekleşti.
 
Program açılışını Niğde Valisi  Yılmaz Şimşek’in yaptığı ve Niğde’de önde gelen 40 büyük ölçekli firmanın işletme stantlarını kurduğu, hem iş başvurusu aldığı hem de tanıtım yaptığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.
 
Fuar alanı haricinde konferans salonunda çeşitli etkinliklerin devam ettiği programda Uzman Psikolog Ramazan Şimşek “Profesyonel İlişkilerde İletişim Yöntemleri”, Eğitmen/Danışman Nail Şengün “Sınıflardan Ofislere”, Yönetim Danışmanı Özden Cengizoğlu “İnsan Beyni ve Yönetim Danışmanlığı” konulu konferansları düzenleyerek katılanlara bilgilerini aktardı. Etkinlikte katılanlara hoş bir dinlenme arası verilebilmesi için Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencilerince Kafkas Dans Gösterileri, “Bir Film Çek” tiyatro gösterisi ve müzik dinletileri gerçekleştirildi.
 
Programda düzenlenen yılın enleri ödül töreninde 2018 yılında en çok istihdama katkı sağlayan firma ödülünü Ditaş A.Ş, en çok engelli çalıştıran firma ödülünü Hamboya A.Ş, en çok  kadın istihdamı sağlayan firma ödülünü Özel Niğde Hayat Hastanesi ve son olarak en çok kurumsal işbirliği sağlanan firma ödülünü  Astranova Tarım A.Ş. almaya hak kazandı. Ayrıca düzenlenen panellerde işin duayenleri Pastaannem İşletme Sahibi Buket Balaban, Astranova Tarım Genel Müdürü Derya Özcan Girişimcilik ve Başarı Öykülerini, Sinpaş Mikron’s Holding İnsan Kaynakları Müdürü Sefa Uzun, Ditaş A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Nazlı Gülhan ATAY işgücü piyasası yeni mezunlardan neler beklediğini genç katılımcılarla paylaştılar.
 
Etkinlik katılım sağlayan firmalara teşekkür belgeleri verilmesiyle son buldu.
 
 
 
Editör: TE Bilişim