Niğde Belediyesi ve Off -Road Kulübü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında ortak etkinlik düzenleyecek

Niğde Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik  anısına  Off-Road Yarışması düzenleyecek. Off-Road Kulübü ile birlikte gerçekleştirilecek yarışma ve gösteri için Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce off -road tutkunu Niğde’de olacak.

Niğde Belediyesi’nin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Anısına, Off-Road Kulübü ile birlikte düzenleyeceği Off-Road Yarışması 8 Temmuz Pazar günü Niğde Evleri yanındaki yarış pistinde gerçekleştirilecek.

Bu yıl ikinci düzenlenecek olan Off-Road Yarışması için 30 il ve 15 ilçeden yüzlerce Off-Road tutkunu Niğde’ye gelecek. Türkiye’nin dört bir yanındaki off-road tutkunlarını Niğde’de buluşturacak .

Off- Road’cılar 8 Temmuz Pazar günü Niğde Evleri’nin kuzeydoğu kısmındaki pist alanında saat 09.00 ile 17.30 arasında 2 kilometre uzunluğundaki çamur, rampa, çukur ve virajlı yolda dereceye girebilmek için kıyasıya bir mücadeleye girecek olan pilotların mücadelesi 5 kategoride gerçekleştirilecek.

Niğde Belediyesi’nin 2.’sini düzenleyeceği Off-Road Yarışması, kategorilerinde dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle son bulacak.

Niğde Off-Road Kulübü BaşkanI Ümit Kaya yaptığı açıklamada, off-road tutkunlarını Niğde’de buluşturacak olan etkinliğe verdiği desteklerden dolayı Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’a teşekkür etti.
 
 
Editör: TE Bilişim