Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere hediye ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na sayılı günler kala hazırlıklar son hızıyla devam ediyor.

Bu yıl 97’incisi kutlanacak olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 15 Mayıs pazar günü başlayacak Gençlik Haftası programı, Niğde’de büyük bir coşku ile kutlanacak.

Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle şenlik havasında geçmesi planlanan kutlamalarda hazırlanan çok sayıda etkinlik ve görsel bir şölen Niğdelileri bekliyor.

Dolu dolu geçmesi planlanan Gençlik Haftası’nın son günü olan ve bağımsızlığımızın en önemli adımı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde ise öğrenci ve vatandaşlardan oluşan büyük bir topluluk, saat 09.00'da bando takımı eşliğinde Derbent Meydanı’ndan başlayıp Atatürk Anıtı önüne kadar kortej halinde "Gençlik ve Halk Yürüyüşü" yapacak.

Coşku ve sevincin aynı anda yaşandığı, Milletin yeniden canlanışını simgeleyen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında gerçekleştirilecek olan kutlamalara, yapılacak etkinliklere ve spor müsabakalarına, birlik ve beraberliğin her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan bu günlerde Niğde halkının büyük ilgi ve katılım göstermesi bekleniyor.


BOR İLÇESİNDE DE BU YIL FARKLI KUTLAMA

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl Bor ilçesinde de çeşitli surpriz etkinliklerle kutlanacak. Bor 100. Yıl Stadyumunda yapılması planlanan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl her zamankinden daha coşkulu kutlanacak. 


 
Editör: TE Bilişim