Düzenlenen programa Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Ak Parti Niğde Milletvekilleri Erdoğan Özegen, Alpaslan Kavaklıoğlu, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Niğde Garnizon Komutanı Albay İdris Tataroğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.


Bayramlaşma programı ilk olarak Niğde Şehitliği'nde başladı. Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve beraberindeki heyet şehit yakılarıyla bayramlaştıktan sonra şehit mezarlarına karanfil bıraktı. Şehitlik ziyaretinin ardından Heyet Ömer Halisdemir’in baba evineve Sevgi evlerini ziyaret ederek bayramlaştı. Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Niğde Öğretmenevi’nde tebrikleri kabul etti.

Ardından heyet Bor İlçesine geçti, Bor Paşa Camii avlusundaki çay bahçesinde gerçekleştirilen Bor'daki bayramlaşmaya Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Emniyet Müdürü N.Murat Toker, bazı daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.




 
Editör: TE Bilişim