Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinlemeye ve ihtiyaçları yerinde tespit etmeye devam eden Vali  Yılmaz Şimşek, hafta sonu merkeze bağlı köyleri ziyaret etti.  

Niğde Belediyesi  İlk Meclis Toplantısını Yaptı Niğde Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Yaptı

İlçe, belde, köy ve mahalle ziyaretlerine hafta sonları da devam eden Vali  Yılmaz Şimşek, Niğde Merkeze bağlı Pınarcık, Yaylayolu ve Ballı köylerinde vatandaşların ilettikleri sorun, görüş ve talepleri dinledi. İl özel idaresi tarafından yapılan ve yapımı devam eden yatırımları yerinde inceledi.  

Ziyaretlerinin ilkine Pınarcık Köyü ile başlayan Vali  Yılmaz Şimşek’e İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, İl Genel Meclis Başkanı Nusret Teksin ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti.  

Pınarcık Köyünde vatandaşlarla bir araya geldiği toplantıda iletilen taleplerin bizzat takipçisi olacağını belirten Vali  Yılmaz Şimşek, ziyaretlerine Yaylayolu ve Ballı köyleri ile devam etti.  

Buralarda da köy sakinleri ile pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen toplantılarla bir araya gelen Vali  Yılmaz Şimşek yine toplantıların ardından Yaylayolu Köyünde bir çiftimizin nikah merasimine katılarak nikah yüzüklerini taktı.  

 İl Özel İdaresi tarafından köylerde yapılan yarımları inceleyen Vali  Yılmaz Şimşek muhtarlardan köylerin genel durumları hakkında bilgi aldı.  

Editör: TE Bilişim