Halk buluşmaları kapsamında İlçe, belde ve köyleri ziyaret eden  Niğde Valisi  Yılmaz Şimşek, Çukurkuyu Kasabası ve Kızılca Köyü sakinleri ile bir araya gelerek sorun, görüş ve talepleri dinledi.
Bor Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ, İl Jandarma komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve ilgili Kurum Müdürleri birlikteliğinde ilk olarak Kızılca köyünü ziyaret eden Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, kızılca köyü muhtarı ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.
Kızılca köyünde vatandaşlarla gerçekleştirdiği toplantının ardından Kızılca Atatürk İlköğretim okulunu da ziyaret eden valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar’dan okulun fiziki durumu, kapasitesi, öğrenci sayısı ve eğitim durumu hakkında bilgiler aldı.
Ziyarette, sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet eden Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek’in kızılca köyündeki son durağı ise köy merkezinde bulunan 112 istasyonu oldu. 
Kızılca köyündeki ziyaret ve incelemelerinin ardından Çukurkuyu Kasabasına geçen valimiz Sayın Yılmaz Şimşek ve birlikteliğindeki heyet,  Kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemir’in ismini taşıyan ve 2018- 2019 eğitim öğretim yılında faaliyete geçmesi planlanan okul binasında incelemelerde bulundu.
Kasabadaki halk sağlığı merkezini de ziyaret eden Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, yine kasabada bulunan Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulunda öğrencilerle sohbet ederek okul yöneticileri ile toplantı yaptı.
Daha sonra beraberindeki heyet birlikteliğinde Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak’ı Makamında ziyaret ederek; kasabanın genel durumu ve belediyenin çalışmaları hakkında Belediye Başkanı İleri Koçak’tan bilgi alan Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, daha sonra belediye toplantı salonunda Muhtarlar ve kasaba sakinleri ile bir araya geldi.
Vatandaşlarla gerçekleştirdiği toplantının ardından kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemir’in kabrini ve Baba ocağını ziyaret etti.
 
 
 
Editör: TE Bilişim