Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, 10 Kasım Atatürk’ü anma günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
 
Vali Kılıç mesajında; “Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Komutan, Eşsiz Devlet Adamı Ulu Önder Atatürk’ün, aramızdan ayrılışının 76’ncı yılında, ulusça, saygı, sevgi ve şükranla anıyoruz.”

Büyük Önder Atatürk, ülkenin içinde bulunduğu imkânsızlıklara boyun eğmemiş, kararlı ve dirençli tutumuyla Türk halkını zafere ulaştırmıştır. İstiklal Mücadelesine önderlik ederek ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için yoğun bir gayret gösteren Gazi Mustafa Kemal, üstün askeri dehası ve kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan ve lider olarak, milli belleğimizde ve dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir.

Türk Ulusunun kurtarıcısı, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, eşsiz Devlet Adamı Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk, başarılarıyla, konuşmalarıyla, davranışlarıyla sadece Türk milletine değil,  tüm Dünya milletlerine örnek olmuştur.
Bu duygu ve düşüncelerle tarihe ve bütün insanlığa mal olan Büyük Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 76. Yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i ve tüm silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi tekrar şükranla ve rahmetle anıyorum." dedi.


Editör: TE Bilişim