Nigde Ülkü ocakları İl Başkanı Süleyman Sami Peker ve yönetimi Ülkü Ocakları Genel Merkezine ziyarette bulundu.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı  Olcay Kılavuz ile Niğde Ülkü Ocakları yönetimi  istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda  Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'a Niğde Ülkü Ocakları olarak yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı.   Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un gerçekleştirilen bu ziyaretten dolayı memnuniyetini belirtiği ve yapılan eğitim ve kültür faaliyetlerinin önemine değindiği belirtildi. 

Olcay Kılavuz; Ülkücülerin iki dünya kardeşliğini esas alarak anadan, yardan ve serden geçenlerin ve çalışmalarına ara vermeden son sürat devam eden şerefli yiğit insanlar olduğunu; milletimizin yarınları, Ocaklarımızın yetiştirdiği ahlaklı çalışkan dürüst ve Türk İslam ülküsünü benimsemiş ülkücü gençliktedir.  Bizler hak olan bu davadan şartlar ne kadar ağır ve çetin olursa olsun mutlaka Muzaffer olacak ve hak ettiği konuma geleceğiz.  Bu inancımızın sırrı Enfal 19 ayette geçen 'muhakkak ki Allah inananlarla  beraberdir' ayet-kerimesidir dedi. Makamdan evvel şahsiyetin önemine vurgu yaparak binlerle şehidimizin canını vererek binlerce gazimizin kanını akıtarak bizlere emanet ettiği mağdur ve mahkumlarımızın çilesiyle yoğrulmuş olan davamıza halel getirilmesine asla müsade etmeyeceğiz. Kutlu davamızı kullanıp şan şöhret peşine düşen haysiyet yoksunlarına ülkücü iradenin asla müsade etmeyeceğiz.  Bu noktada Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyefendinin 'dava adamı olmak için önce adam olmak lazım dava öğretilir ama adamlık öğrenilmez sözü şahıslara yaklaşımımız da mihenk taşımızdır ifadesinde bulundu. Ülkü Ocakları ortaöğretim den üniversitesine, mahallelerinden şehrine kadar bir bütündür. Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır dusturuyla ülkücüler için birlik ve beraberliğimizin  önemi çok büyüktür" dedi. 

Niğde Ülkü Ocakları yönetimi  Ülkü Ocakları Genel Merkezi ziyaretinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı  Devlet Bahçeli'yi  ziyaret edip hayır dualarını aldı.  Niğde Ülkü Ocakları İl Başkanı Süleyman Sami Peker şartlar her ne olursa olsun liderimizin emir ve görüşlerine hazırız ve liderimizin her daim yanındayız' dedi.​
 
Editör: TE Bilişim