Niğde Süt Üreticiler Birliği Türkiye genelinde faaliyet gösteren 300 süt üreticileri birliğinin yanı sıra 450 bin süt üreticisini temsil eden Türkiye Süt Üreticileri Birliği yönetim listesine girdi.

Türkiye genelinde faaliyet gösteren 300 süt üreticileri birliğinin yanı sıra 450 bin süt üreticisini temsil eden Türkiye Süt Üreticileri Birliği, genel kurulunu geçtiğimiz hafta Ankara’da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda gerçekleştirdi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in de yer alarak konuşma yaptığı kongrede Türkiye Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliğinin yeni yönetim kurulu belirlendi.

Türkiye Süt Üreticileri Birliği yönetim listesinde yer alan Niğde süt üreticileri ilk kez önemli bir kuruluşta ulusal ölçekte temsil edilmiş oldu.

Niğde Süt Üreticiler Birlik Başkanı Ahmet Demirkoparan; “Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliğinin yönetim listesinde yer alması Niğde çiftçisi için son derece olumlu olduğunu kaydetti. Tarım politikalarına yön veren bir kurumun yönetiminde yer alabilmek bizim için bir başarıdır. Üyelerimize, birliğimize sahip çıkıp bizi bu noktalara taşıdığı için bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim