Niğde Sivil Toplum Kuruluş Platformu üyeleri Vali Peynircioğlu’nu ziyaret etti.

Niğde Sivil Toplum Platformu'na üye kuruluşlar olan Memur-Sen, Eğitim Bir-Sen, Diyanet-Sen, MÜSİAD, İlim Yayma Cemiyeti, İnsani Yardım Vakfı (İHH), EHAD, Ensar Vakfı, NİGEDER, NİMDER, Elmas Kalem Derneği, Hüdavent Hatun Kadın, Çocuk ve Gençlik Derneği, Sağlık-Sen, Yazsan-bir, Genç Mem-Sen, Cevher Gençlik Der, TÜGVA ve Niğde Eğitim Vakfı Başkan ve Temsilcileri Vali Peynircioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Vali Peynircioğlu ve 18 farklı dernek, sendika ve vakıftan oluşan Niğde Sivil Toplum Kuruluşu Platformu Üyelerinin sohbet ettiği ziyarette üyeler, platform çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Gerçekleşen ziyarette Sivil Toplum Kuruluşlarının toplum açısından önemine vurgu yapan Vali Peynircioğlu “Sivil Toplum Kuruluşları sadece düşüncelerini ifade eden değil, aynı zamanda proje üreten, sorunlara çözüm arayan ve hizmet edendir. Bu nedenle STK’ların Niğde’mizin kültürel, ekonomik, eğitim ve spor gibi birçok alandaki gelişiminde katkısı göz ardı edilemez.  Ayrıca STK’lar Milletle Devlet arasında köprüdür.” dedi ve çalışmalarında başarılar diledi.



 
Editör: TE Bilişim