Niğde Devlet Hastanesi yöneticisi Uzm. Dr. Cevdet Türkyürek ve beraberindeki heyet İş Kazası ve Meslek Hastalıklarının bildirimi ile ilgili konularda görüş alış verişinde bulunmak maksadıyla 21 Ekim 2015 tarihinde İl Müdürümüz Mustafa Turan’ı ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan İl Müdürü Mustafa Turan; Kamu Kurumlarının her konuda karşılıklı işbirliği yapması gerektiğinin önemini belirterek, Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Cevdet Türkyürek, İdari ve Mali İşler Müdürü Yasin Serbest ve İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Mine Koç’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarete SGK İl Müdür Yardımcısı Ömer Faruk İlhan da eşlik etti.


Uzm. Dr. Cevdet Türkyürek de sigortalılarımızın haklarının korunması için başta SGK olarak tüm kurumlarla ortak çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

Ziyareti müteakiben Kısa Vadeli Sigorta Kolları Şefi Rıza Kıvanç tarafından Devlet Hastanesi yöneticilerine İş Kazası bildirimleri konusunda bilgi verildi.

Diğer yandan, Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Türkmen’den Sosyal Güvenlik Kurumunu ziyaret etti.

Niğde Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Türkmen, İl Müdürü Mustafa Turan’ ı makamında ziyaret etti. Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Turan, nezaketinden dolayı Türkmen’e teşekkür etti.


Editör: TE Bilişim