Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, Şehit aileleri arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla geziler düzenlediklerini söyledi.



Şehit Aileleri olarak Konya gezisi düzenleyeceklerini ifade eden Demir, geziye katılmak isteyen ailelerin isimlerini derneğe yazdırmaları gerektiğini bildirdi.



Geçen yıllar Çanakkale ve Bursa illerine kültürel etkinlik gezisi düzenlediklerini hatırlatan Demir, şehit ailelerine her konuda yardımcı olmak ve istedikleri talepleri yerine getirmek derneğin asli görevi olduğunu belirtti.


Demir şunları dedi: “Biz dernek yönetimi olarak yaptığımız görevin sorumluluğun bilinci içindeyiz. Bu göreve talip olurken kesinlikle şehit ailelerimiz arasında ayrımcılık yapmayacağımızın sözünü vermiştik. Biz yönetim olarak şuna inanıyoruz ki ailelerimiz arasında gerçekten büyük bir kaynaşma sağladık, Yönetim olarak üstümüze düşen görev neyse layıkıyla yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.


Tüm ailelerimizin Konya gezisine katılmalarını bekliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine sabırlar dilerim”

Demir: “Konya gezisine katılmak isteyen şehidimizin annesi, babası, eşi, çocukları ve kardeşlerinin en geç 20.09.2013 tarihine kadar 233 41 68 nolu telefonu arayarak isimlerini derneğimize yazdırmaları önemle rica olunur” dedi.



Editör: TE Bilişim