Niğde Protokol üyeleri Çanakkale Zaferinin 106. Yılı ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehitlikte düzenlenen program sonrası Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesini Ziyaret Etti. Ziyarette Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç, protokol üyeleri, Şehit aileleri ve gaziler yer aldı.

Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Yıldız, Niğde Belediyesi’nin derneklerine verdikleri destek için teşekkür etti. Sivil toplum örgütleri içinde en değerli derneklerden birinin de Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği olduğunu belirten Başkan Özdemir; ’’Şehit ve gazilerimizin birbirleriyle ve toplumla dayanışmasında, acıların hafifletilmesinde rol oynayan Harp Malulü Gaziler ve Şehitler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, önemli bir misyonu yerine getiriyor” dedi.

Vatan için evlatlarını, eşlerini, kardeşlerini feda eden şehit ailelerinin fedakarlıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını ve her zaman destek olacaklarını belirten Başkan Özdemir Niğde Belediyesi olarak şehitliğin içerisinde derneğe tahsis edilen binanın da hayırlı olmasını diledi.

Ziyarette konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ramazan Yıldız, Niğde Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen binanın amacına uygun olduğunu, en büyük ihtiyaçlarının bu şekilde giderildiğini belirterek Başkan Özdemir'e şehit aileleri ve gaziler adına teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim