Niğde’de Ramazan bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi. İlk olarak Vali  Yılmaz Şimşek ve  eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek birlikteliğinde Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerini ziyaret etti.

AK Parti Niğde Milletvekili Güvenlik ve İstihbarat Komisyon Başkanı Alpaslan Kavaklıoğlu ve Eşi Gonca Kavaklıoğlu, AK Parti Niğde Milletvekili AKDENİZ- PA Komisyon Başkanı Erdoğan Özegen ve eşi  Fatma Özegen, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan ve eşi Münevver Özkan  ile  Protokol Üyelerinin katıldığı programda Vali Yılmaz Şimşek ve Eşi Dr. Çiğdem  Olgun Şimşek Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla bayramlaştı.

Daha sonra  Niğde Valiliği tarafından Öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşma programında Kamu Kurum ve Kuruluş Personeli, Protokol Üyeleri, STK’lar ve Siyasi Parti Temsilcileri ile vatandaşlarla bayramlaşıldı.

Öğretmenevinde gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından Vali  Yılmaz Şimşek ve Eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, Şehit Polis Memuru Murat Şengül ile Gazi Ramazan Yıldız’ın ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Sonra Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezine giden Vali Yılmaz Şimşek ve Eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutladılar. Program kapsamında bayram ziyaretlerine devam eden Vali Yılmaz Şimşek 21.İkmal Merkez Komutanlığında vatani görevini yapan askerin bayramlarını tebrik ederek hayırlı teskereler diledi.

Ziyaretleri esnasında yol uygulama noktalarında görevi başındaki polislerin ve araç sürücülerinin bayramlarını kutlayan Vali Yılmaz Şimşek, yolculara bayram şekeri ikram ederek; hayırlı yolculuklar diledi.

Ziyaretlerine Niğde Ömer Halisdemir eğitim ve Araştırma Hastanesi ile devam eden Vali Yılmaz Şimşek, Eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek birlikteliğinde tedavi gören hastaları tek tek ziyaret geçmiş oldun dileklerini ileterek bayramlarını kutladılar.


 
 
Editör: TE Bilişim