Niğde Belediyesi Başkanlığı ve Niğde Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı  arasında imzalanan protokol sonucu organize sanayi bölgesi itfaiye yapıldı.

 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Organize Sanayi Bölgesinde  İtfaiye binası yapılması için, Niğde OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş ile geçtiğimiz günlerde imzaladıkları protokol sonucunda Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye binasına kavuştu.

Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrika ve iş yerlerinde meydana gelebilecek yangın ve afetlere kısa sürede müdahale edilebilmesi için Niğde Belediye Başkanlığı ve Niğde Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı arasında imzalanan protokol neticesinde Organize Sanayi Bölgesine İtfaiye binasının oluşturulması sağlandı.  Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Organize Sanayi Bölgesinde oluşturulan itfaiye binasında, eksikliklerinin giderilmesi ve son durumu öğrenmek için Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Özkan, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş ve Niğde OSB Bölge Müdürü Zuhal Dişçekici ile birlikte incelemelerde bulundu.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Niğde Belediyesi ile Niğde Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı ile ortaklaşa yaptığımız protokol neticesinde Organize Sanayi Bölgemize itfaiye binası oluşturuldu. İtfaiye binasının oluşturulmasını Niğde Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü üstlendi. Bir tane itfaiye alımını da OSB üstlendikten sonra, bizde Niğde Belediyesi olarak yapılacak olan İtfaiyeye bir itfaiye aracı vererek, personel giderlerini ve personel istihdamını karşılıyoruz. İtfaiye hizmetlerini Organize Sanayi Bölgesi ile ortak yürüteceğiz. Bu hizmetle başta Niğde Organize Sanayi Bölgemizde oluşabilecek yangın ve afetlerle ilgili önlemlerin kısa sürede alınmasını kapsayan ve diğer yandan Niğde Derbent Mezarlığından, OSB arasındaki oluşabilecek yangın ve değişik doğal afetlere müdahalenin kolaylaştırılması ve bu müdahalelerin kısa sürede gerçekleştirilmesi bu bölgede oluşturacağımız itfaiye merkezinden sağlanacak” dedi.
 
Editör: TE Bilişim