Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Kerem Mutlu,  Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz’u makamında ziyaret etti. Görüşmede, Ülkü Ocaklıları ile Hakkari ve Hatay'daki üzücü terör olayları görüşüldü.

  

  Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz: “ Bizim gayemiz her şeyden önce Türk-İslam davasıdır, Milliyetçi Türkiye'nin temellerini atmaktır, şanlı geçmişin bizlere miras olarak bıraktığı tüm kutsal değerleri korumaktır. İçinde bulunduğumuz zaman zarfı içinde artan terör olayları sebebi ile yine 9 vatan evladı şehit olmuş, yine 9 eve ateş düşmüş, yine 9 ana evladı için yaşlar akıtıp feryat etmiştir. 2002 yılında sıfır terör ile iktara gelen zihniyet bugün, pkk ya verdiği tavizler, imtiyazlar ve şımartma politikaları yanında, kanlı terör örgütüne sağladığı fırsatlar ile eylemlerinin fazlasıyla  tırmanmasına göz yummuştur. Bu zihniyet yine Perde arkasında OSLO da KANDİL de ve İMRALI da pkk ile mücadele yerine müzakareyi tercih etmiş ve bu kanlı oyunun bir parçası olmuştur. Yalnız yüce TÜRK milleti ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin sigortası olan ÜLKÜCÜLER bu oyunu bilmekte ve daha fazla bu hayasızlığa, hadsizliğe ve hissizliğe sessiz kalmayacaktır, yönünü ve özünü unutmuş bu fikriyat biliyoruz ki ilahi adalet karşısında er geç cezasını çekecektir ve yüce Türk adaleti karşısında hesap verecektir. ÜLKÜ OCAKLARI, yönünü şaşırmış, özünden uzaklaşmış, kendi değerlerine yabancılaşmış bu oluşumları kültürel yıkımlardan, asimilasyonlardan kurtaracak yegane oluşumlar olup bu hizmetine sonuna dek devam edecektir.

 

 

 Sabırsızlıkla bu devşirme uşaklarının ihanet dolu saltanatının çöküşünü bekleyip, var gücümüzle karşılarında durmaya devem edeceğiz, Allah biz ve bizim gibi hakkı tutanları korusun, Allah bizlere hainlerle mücadele gücü versin ve Vatanı uğruna şehit düşmüş, ana kuzularına Allah tan rahmet, tüm sevdiklerine ve şanlı ülkemize başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dilerim'' dedi





Editör: TE Bilişim