Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Niğde Temsilciliği protokole iftar yemeği verdi.

Kuruluşu geçtiğimiz aylarda tamamlanan MÜSİAD Niğde Temsilciliği çalışmalarına başladı ve Niğde protokolüyle iftarda biraraya geldi.

Müsiad binasında verilen iftar yemeğine Müsiad Başkanı Hüsamettin Gümüştepe ve kurucu üyeleri, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Garnizon Komutanı Ufuk Nayır, Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Milli Eğitim Müdürü H.İbrahim Yaşar, İl Özel İdare Sekreteri Ali Nebol, İl Özel İdare Başkanı Mahmut Peşin, Spor İl Müdürü Harun Turhan, Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Öncel Koç,  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Zafer Uyanık, Dernekler Müdürü Duran Kara katıldı.

İftar yemeğinin ardından Müsiad’ın şark köşesiyle donatılmış nezih mekanında davetlilere bilgi veren Başkan Hüsamettin Gümüştepe , şu ifadelerde bulundu;

‘’Davetimize icabet eden siz saygıdeğer protokole teşekkür ediyorum. Yakın zamanda Niğde Müsiad’ın kuruluşunu tamamlayarak Niğdemize katkıda bulunabilmek için çalışmalarımıza başladık.’’ dedi.

Müsiad’ın  Türkiye ve Dünya’da toplam 150 temsil noktası bulunduğunu dile getiren Gümüştepe, ülkemize büyük katkıları olan bir kuruluşuz dedi ve şöyle devam etti.

‘’ Müsiad ülkemizin, en itibarlı ve yaygın işadamları derneği olmanın verdiği şeref ve heyecan ile, hedeflerimize yürüyoruz. 1990 yılında kurulan derneğimiz bugün itibariyle Yurtiçinde 78, Yurt dışında da 56 ülkede, 150 temsil noktasına ulaştık. Bu çerçevede, 26-30 Kasım tarihleri arasında, "İşler Değişecek, Dünya Değişecek" sloganıyla gerçekleştireceğimiz, 18.ci IBF Uluslarası İş Forumu ve 15.ci Uluslararası MÜSİAD Fuarı'mız, İSEDAK toplantılarıyla aynı zamanda yer alacak. Fuarımızda, 100 ülkeden, 7.000 yabancı iş adamını ve 200.000 Türk girişimcisini, 100.000 m2'lik alanımızda ağırlayacağız . Bu anlamda çok büyük projelere imza atan bir derneğiz. Niğde’nin ilerlemesine katkıla bulunabilmek için işadamlarımızla biraraya geldik ve üye kayıtlarını hızlandırarak önemli projelere imza atacağız inşallah’’ dedi.

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ve davetliler Müsiad Niğde Şubesinin yerini çok beğendiklerini belirterek, işadamlarının biraraya gelerek şehrin ve ülkenin gelişmesine katkıda bulunmak için güç birliği oluşturmaları çok önemli ifadelerinde bulundu.

Vali Kılıç; ‘’Birlikten kuvvet doğar ilkesiyle hareket ederek biraraya gelmeniz Niğdemiz açısından çok güzel bir gelişme. Niğde’nin sanayi ve diğer alanlarda çok büyük kaynakları var. Bu kaynakları iyi değerlendirebilmek içinde projeler yapacak, bu projeleri hayata geçirecek işadamlarımıza da ihtiyaç var. Teşvik edici olmanız ve öncülük edecek olmanız açısından Müsiad’ın kuruluşunu önemsiyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bu nezih mekanda sizlerle iftarda birarada olmaktan mutluluk duydum, bunun için tüm Müsiad üyelerine teşekkür ediyorum ‘’ dedi.

 

 


Editör: TE Bilişim