Eş, dost, çocuk, akraba aynı sofra etrafında Ramazan ayının bereketini paylaştığı mahalle iftarları Niğde Kent Meydanı'nda düzenlenen devasa iftar organizasyonuyla devam ediyor.

 

Yaklaşık 2 bin 500 kişinin orucunu birlikte açtığı iftarın ev sahibi Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Vatandaşımızla  bereket sofrasında iftar açmanın güzelliğini yaşıyoruz. Ramazan ayı herkese mübarek olsun" dedi.

 

Kent Meydanında düzenlenen iftar yemeğine, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti il Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, İlçe Başkanı Ömer Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Niğdeliler kent meydanında iftarda buluştu

 

Niğdeliler iftarda belediye önü kent meydanında buluştu. Niğde Belediyesi tarafından 'Mahallelerde İftar Sofrası' sloganıyla farklı farklı mahallede gerçekleştirilen iftar buluşmaları, Niğde Kent Meydanı'nda önceki akşam düzenlenen büyük organizasyonla ilgi çekti. Verilen iftar yemeğinde aynı sofra etrafında buluşan binlerce Niğdeli birlikte orucunu açtı.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde Niğde Kent Meydanı'nda hazırlanan masalarda, Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli tarafından dağıtılan sıcak yemek servisiyle iftar saatinin gelmesini aileleriyle birlikte bekleyen vatandaşlar, Ramazan'ın manevi iklimine uygun bir iftar geçirdi.

 

 Kent meydanında bereket sofrası

 

Saatler öncesinde hazırlıkların başladığı devasa iftar organizasyonunun ev sahipliğini yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, meydanı dolduran vatandaşlara hitaben kısa bir selamlama konuşması yaptı.

 

Rahmet, bereket ve paylaşma ayı olan Ramazan ayının güzelliklerinin Niğde'nin tüm mahallelerinde yaşandığını söyleyen Başkan Akdoğan, "Siz değerli hemşerilerimizin hizmetine açtığımız Niğde Kent Meydanımız yine muhteşem bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun, kardeşliğimiz pekişerek gelişsin" dedi.

 

İftar yemeğinde konuklara bir selamlama konuşması yapan AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyerek, huzur ve birlik beraberliğin olmasını temenni etti.

 

AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen ise yaptığı konuşmada; "Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a böyle güzel bir organizasyon için teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok güzel bir organizasyon olmuş. Sosyal Belediyeciliğin gereklerini yerine getiriyor" dedi.

 

Cumhurbaşkanı ve Başbakanın Niğde'ye selamını getirdim diye sözlerine başlayan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli ülkenin siyasi durumunu değerlendirerek, gelinen noktada 13 yıllık AK Parti iktidarından önce ki durumu hatırlamanın ve gençlere anlatmanın önemine değindi.

 

http://www.borhaber.net/guncel/nigde-kent-meydani-nda-ramazan-bereketi-h17235.html

Posted by Bor Haber on 3 Temmuz 2015 Cuma
Editör: TE Bilişim