Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliği, Niğde Valiliği’ne atanan Necmeddin Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.



Ziyarete Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı İhsan Uğraş, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Soner Kırman, Türk Büro-Sen İl Temsilcisi Osman Sert, Türk Kültür Sanat-Sen İl Temsilcisi Salih Akyüz, Türk İmar-Sen İl Temsilcisi Fatih Gülbahar, Türk Emekli-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Ay’ın yanı sıra Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkan Yardımcıları Abdülkerim Hazır ve Mehmet Turgut katıldılar.

Ziyarette Niğde Valisi Sayın Necmeddin Kılıç’a “Türkiye Kamu-Sen ve şahsım adına ilimize hoş geldiniz” diyen Uğraş, yeni görevlerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu. “Niğde sakin ve küçük bir şehir ancak sorunları büyük bir şehirdir” diyen Uğraş, Türkiye Kamu-Sen olarak Niğde için yapılacak her türlü iyi, güzel ve doğru işin destekçisi olacaklarını belirtti.

Niğde’nin yapı olarak çok güzel bir şehir olduğunu vurgulayan Vali Necmeddin Kılıç, “Geldiğimden beri Niğde’yi ve köylerini dolaşıyorum. Niğde’nin profilini çözdüm. İnanıyorum ki, devletine ve milletine candan bağlı Niğdelilerle birlikte çözülmeyecek sorun yoktur. Gördüğüm kadarıyla da Niğde’nin çözülemeyecek büyük sorunları yoktur.” dedi.












Editör: TE Bilişim