Niğde Özel İdaresi sosyal salonunda Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı tertip edildi. Milletvekili Alpaslan KAVAKLIOĞLU'nun da katıldı bayramlaşma programında tüm çalışanlar birbirleriyle bayramlaştılar

         Kurumumuzda Ramazan Bayramı dolayısıyla sosyal salonda bayramlaşma programı tertip edildi. Milletvekili Alpaslan KAVAKLIOĞLU'nun da katıldığı bayramlaşma programında tüm çalışanlar birbirleriyle bayramlaştılar.

         Bayramlaşma programına Milletvekili Alpaslan KAVAKLIOĞLU'nun yanısıra İl Genel Meclis Başkanı Erdal KOÇYİĞİT, Konya Yol-İş 2 Nolu Şube Genel Sekreteri Ali ALKAN, Kurumumuz Genel Sekreteri Ali NEBOL ve çalışanlar katıldı.

         Katılımcıların kısa birer bayramlaşma konuşmasının ardından tüm personel birbirleriyle bayramlaştılar.

         İlk konuşmayı yapan Konya Yol-İş 2 Nolu Şube Genel Sekreteri Ali ALKAN Yaptığı konuşmasında katılımcılarını bayramını kutlayarak, hükümet ile Türk-İş'in toplu sözleşmelerde çerçeve protokol imzaladığını belirtti. ALKAN, TÜHİS ile Yol-İş arasında toplu sözleşme çalışmalarının ise devam ettiğini vurguladı.

         Genel Sekreter Ali NEBOL ise çok güzel bir Ramazan Ayı'nın geride kaldığını hatırlatarak; "Operatöründen şoförüne, işçisinden memuruna, hizmetlisinden aşçısına kadar herkesin katkısı ile güzel hizmetler yapılıyor. Herkesin emeği var bu bir ekip işi. Sizlerin sayesinde halkımıza iyi hizmetler götürüyoruz. Geçmiş bayramınızı kutluyorum" dedi.

         İl Genel Meclis Başkanı Erdal KOÇYİĞİT ise yaptığı konuşmasında; "İl Özel idaresinin yaptığı çalışmalardan sahaya çıktığımızda çok olumlu geri dönüşümler alıyoruz. Hepinize yaptığınız çalışmalardan dola teşekkür ediyor geçmiş bayramınızı tebrik ediyorum." dedi.

         Son olarak konuşan Milletvekili Alpaslan KAVAKLIOĞLU ise Niğde İl Özel İdaresi'nin çalışmalarının ülke standartlarının üzerinde olduğunu ifade ederek "Her platformda yapılan hizmetleri dile getiriyorum. Çok başarılı bir çalışma örneği sergiliyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum.Bayramınızı da kutluyorum." dedi.






Editör: TE Bilişim